Yıllardır Kuran’ı Kerim bozulamaz, Hatta ayetleri ve harflerinin sayisi bile bellidir diye biliyoruz. ama ben bu kuralı bozdum

Ben Tasavvuf yolunda Nakşibendi Tarikatına intisab ettiğim sıralar, yaklaşık bundan 20 küsür sene önce, dergah a Haremeyn in hadimi (Kabenin Hizmetlisi) tarafından yazılmış bir mektup geldi. Mektupta, ismini unuttuğum o şahıs diyordu ki :

Kabede uyuyakalmışım, Peygamberimiz geldi ve beni kaldırdı ve dedi ki:„ Ey Falanca yakın zaman içerisinde, Kuran-ı Kerim Yeryüzünden kaldırılacak, ve sadece akılardaki kalacak, git çabuk ümmetimi uyar“ buyurdu.

Diye devam eden bir mektuptu. Ben ondan sonra Kuran-ı Kerimin Yeryüzünden kaldırıldığına inanıyorum.Bu konudaki tespitlerimi de Yutube deki ve Radyom da ki TV blogum da ki ve Forumlarım da ki vaazlarım da anlattım.  Kuranda ayet var „O’nu biz indirdik, kıyamete kadar saklayacak olan da biziz“ buyuruyor Rabbimiz, Fakat yukardaki husus hadisler de de bildirilmiş malesef, yani Kuran-ı Kerim Yeryüzünden kaldırılacak diye. Ben alt yapı olaraktan imam Hatip Lisesi Mezunu olduğum için, okuldayken ezberlediğim Surelerden, Aklımdakileri Bu Kitapta,  kontrol ederekten yazdım. Bende: Yasin Suresi Tam , Mülk Suresi Tam, Nebe Suresi Tam, Rahman Suresi Tam, Fetih Suresinin başından birkaç ayet ve sonundaki „Muhammedun Rasulallah“ diye başlayan ayet Tam, Cuma Suresinin Son yaprağındaki „ Cumaya çağrıldığınız zaman,….“ Ayetinden alt taraf tam, önemli ayetler diye yazdığım, ayet ve küçük surler tam, ve birde Namaz sureleri ve duaları tam, Aşırlara gelince onlar bende yok, ve fakat ben inanıyorum ki, bu Aşırları Kuran-ı Kerim Yeryüzünden kaldırılmadan ezberlemiş, binlerce imam, müezzin, ve hafız vardır, onların doğruluğunu da, O‘nların teyid edeceğine inanıyorum, Benim Kanaatimce Kuran yeryüzünde parça parça, imamlar müezzinler, ve hafızlar, ve  önceden ezberine bazı ayet ve sureler almış olan, müminlerin aklında saklı, ve Deccal Aleyhillane, internette ve normal mushaflardaki Kuran‘ı  bozmuş durumda.

O Yüzden Benim  aklımda kalan ve Garantimde olan bu ayetleri Sureleri bu BLOG da  HTML olaraktan yayınladım, ve ayrıca TEXT PDF ve EPUB  olaraktan da Bu Bilgileri Kitabım da da, basıma ve hizmetinize sundum.

Rabbim, geride kalan, biz ahirzman müminlerinin, yardımcısı olsun. vesselam.

Yıllardır Kuran’ı Kerim bozulamaz, Hatta ayetleri ve harflerinin sayisi bile bellidir diye biliyoruz. ama ben bu kuralı bozdum

Yıllardır Kuran’ı Kerim bozulamaz, Hatta ayetleri ve harflerinin sayisi bile bellidir diye biliyoruz. ama ben bu kuralı bozdum, geçen Nebe suresindeki,

أَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ , بِسْمِ ﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

لَّا يَذُوقُونَ فِيهَا بَرْدًا وَلَا شَرَابًا

Euzubillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmenirrahim

Lâ yezûkûne (la yerzugune) fîhâ berden ve lâ şerâbâ(şerâben).

Meali :

orada (cehennem ehlinin oldugu yerde) onlara serinletici soguk bir şerab veya içecek yokdur. (yada orada onlar onun ile (soguk içecekler ile) riziklandirilmazlar).

(Sadakallahul Aziym NEBE-AMME Suresi 24. ayet)


onları rızıklandırılmaz ayetindeki “R” harfinin Unutulduğunu açıkladım, Demek ki eksik tarafı varmış, onu yıllardır, kimse, bu katı Kural sebebiyle Fark etmemiş. yine Hazreti isa ölmedi geri gelecek diye inanılıyor, Halbuki ölmüş, geri gelirse ancak yeniden çocuk olaraktan doğup da geri gelebilir. yine Hazreti Muhammed’in Uhud Savaşı’nda Düşmanlarca öldürüldüğü ortada görülmüş, ve kafirlerce başardık Yaygaraları çıkmış, Ve o anda deniyor ki, Muhammed uhud a çıkmış ve “ben buradayım, gelin buraya,ben ölmedim.” demiş deniyor yine. Yani Muhammed de orada ölmuş, ama gecenki vaazin brinin konusu bu idi


“Kaldığı Yerden – Öldüğü Yerden Devam Eden”

dedik iki tane Tez imiz var, bir tanesi, bir tane orada ölen Muhammed veya isa var, Bir tane de ölmeyip devam eden var, devam eden, ölmeyip devam eden ise, klon Muhammed, ölmeyip devam eden yine, klon İsa. Bunu nasıl açıklayacağız. Yani Hızır Aleyhisselam Gelecekte bir yerde zamanda yolculugun keşfolduğu yerde, oradan gelen adam, ve iyilerden olan adam. Öyle olunca onun görevi, iyilerin başında ki, yolunda gitmeyen işleri düzeltmek ile görevli. ve uhud harbinde gördü ki Muhammed öldürüldü ve zmanin aksami degişti, ve hemen geri gitti, Muhammed’in bir önceki halinin klonunu çıkardı. onun(HIZIRIN) zamaninda, gelecekteki zamanda, insan klonlamakda keşf olmuş demek ki, öyle olunca, bir tane Muhammed’in klonu getirilip, orada Ben ölmedim buradayım diye devam eden Muhammed ile bu yol desteklendi, veyada klon olan Muhammed öldü, asli devam etdi, Muhammed ama, klonlanmış Muhammed haliyle ile tekrar devam etti. Yine İsa için aynı şey, O ölmedi hikayesi, aynı şekilde, gelecekten gelen adam, Hızır Aleyhisselam bunu böyle yapabilir değil mi? Gelecekten gelen adamın böyle olayları değiştirdiği ayetlerini Kur’an anlatıyor. Bunlarda bizim degişmez diye bildiğimiz, ve de biraz aklınızı karıştıracak kadar zor olanları, Yani geçen hafta vaazda anlattik, ve Kuran’a Darwinin evrim teorisi de sokulmuş, ve İbrahim Aleyhisselam, salak, neandartel bir insan halinde tarif edilmiş, ve bunun o salaklığı ilede, insanın evrimle bu hale geldiğini anlatmak için, Kuranı Kerime böyle bir ayet sokulmuş, kim farkında bunun? Kimse farkında değil, çünkü hep Kur’an bozulmaz, değişmez diye katı kurallarımız var, Haydi siz düşünün ve Tefekkür edin artık bundan sonrasini.


Gezegenler Güneş lere bağlı, güneşler de başka bir güneşe bağlı, O iki tane güneşte, başka bir güneşe bağlı, ve böylece sistemler oluşuyor, sistemler üzerinde galaksiler oluşuyor, galaksiler baş güneşe bağlı, Öyle olunca bizim güneşimiz Hazreti Muhammed Mustafa, o ise batmayan Güneşe bağlı.
أَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ , بِسْمِ ﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

مَّا جَنَّ عَلَيْهِ اللَّيْلُ رَأَى كَوْكَبًا قَالَ هَذَا رَبِّي فَلَمَّا أَفَلَ قَالَ لا أُحِبُّ الآفِلِينَ

Euzubillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmenirrahim

Fe lemmâ cenne aleyhil leylu raâ kevkebâ(kevkeben), kâle hâzâ rabbî, fe lemmâ efele kâle lâ uhıbbul âfilîn

Meali :

Üzerine gece karanlığı basınca, bir yıldız gördü. “İşte Rabbim!” dedi. Yıldız batınca da, “Ben öyle batanları sevmem” dedi. yada kaybolunca, “Kaybolup gidenleri sevmem.” dedi.

(Sadakallahul Aziym EN’AM Suresi 76. ayet)

İbrahim Aleyhisselam Baktı ki güneş batıyor dedi Ben batanlardan hoşlanmam dedi ve güneşe tapmayı bıraktı Halbuki Güneş ve YILDIZLAR batmaz ki, Güneş olduğu yerde duruyor ama, sen göremez hale geliyorsun, senin görme açından çıkıyor sadece, ve bu hikaye yine yanlış bir hikaye, Güneşin Battığı nereden belli, güneşin söndüğü mü var, orada İbrahim Aleyhisselam bakmış Ben batanlardan hoşlanmam demiş, Allah’ım yarabbim, Güneş batmış yok olmuşmu oluyor, kac yaşinda bu ibrahim, ilk defami gökyüzüne bakmiş veledmi cocukmu daha, Güneş olduğu yerde duruyor ertesi gün bir daha görüyorsun sadece. bunu farkedememişmi? akli nerde bunun, hicmi farketmemiş bunu, yani ibrahim aleyhisselam hic bisey bilmeyen Neandertal insan herhalde, yani bir peygamber olcak yani velhasil akilli insan olcak, ve böyle ahmakça bir yorum getirecek, yada daha akli başina yeni gelmiş cocuk daha, Güneşin batmasına peygamber olacak Ve böyle ahmakça bir yorum getirecek, hem de Hz Nuh dan sonraki 3. atamız olacak, Bir de böyle güneşin battığını yok oldugunu iddia edecek, ve yıllardır burada Hocalar hacilar hikaye anlatacak ibrahim Aleyhisselam böyle diyerekten akıllı oluyormuş, bu ayettemi uydurma o zaman, ne kadar cocukca bir hikaye, yada insanlik artik cok akilli oldu, atalarini akilsiz saniyor artik. Allah biliyor zaten yine Allah bilir de dogrsunu, akli olan biri bunu duyunca akıl ile uyuşmadığını anlaycakdir, hatta cok akilli olmakla alakasi bile yokdur, ve bunu anlamayan ahmaktır.



Musa Aleyhisselam bastonu ile denizi yardı diye Ayet var, ve bir adam baston tutma yaşına geldiyse, bayağı bir yaşlanmış, ve Öyle olunca Musa aleyhisselam denizi yarıp karşıya geçtikten sonra, israiloğullarının başında kaç sene daha Durmuş olabilir, peygamber olmuş ya ondan sonra kaç sene daha ümmetine egitmiş olabilir, Daha ardından Tevrati okumayip ancak omuzlarina almışlar, öyle olunca egitememiş ve ölmüş demekki. Tevrattan faydayida sendikaya koyup başlarında taşımakta bulmuşlar. kurtuluşuda Tevratta ve fakat Tevrat Taşıyan eşeklik de bulmuşlar, Halbuki dinin gayesi, insanlığın ve dünyanın memur olması için, gerekli kurallar zinciri uyulması gereken kurallar zinciri işte. çalmayın çalmazsan kimsenin malı zayi olmaz. zina etmeyin dedi, zina etmezse kimse,insan eş bakimdindan haksızlığa uğramaz, kadın açısından erkek açısından aldatılma durumu olmaz. öldürmeyin, haksız yere insan hayvan öldürülmemesi ile, kimseye zulüm edilmemiş olur. bunlar yapıldığı zaman karşılığı cennette midir. yani öldükten sonra mı verilecek, Halbuki Sen haksız yere öldürmedigin zaman hak yerini bulduğu zaman, bu dünyada adalet gerçekleşmiş olur, ve bu dünya cennete dönmüş olur. Sen çalmadigin zaman, yine bu dünya güzel bir hale gelmiş olur, sevdiğini aldatmadiği zaman, kadın ve erkekler arasında Adalet sağlanmış olur, evlilik yaptığın zaman, öyle çocuk yaptığın zaman, zina çocuğu olmadığı zaman, Soy korunmuş olur. ve bunların hepsinin karşılığı gördüğünüz gibi dünyada, ve bu kurallar zinciri bizi ahirette memur etmek için değil, dünyada memur edip, insan ve adam etmek için olan kurallar, yoksa adam Bilmem bunu okuduğunda sevap kazanacak, cennette Köşk sahibi olacak, Bilmem la ilahe illallah deyince, cennette Huri sahip olacak, Bu mudur yani. Halbuki Allahin bize dinler ile getirdiği kurallar ve sünnetler, bu dünyada insanlığın ve dünyanın imari içindir.

Kar©glan

Başağaçlı Raşit Tunca

Schrems, 31 Ekim 2019 Perşembe

Author: RasitTunca